Novi jamstveni programi

Bez autora
Jun 13 2012

Zagrebačka banka (ZABA) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (Hamag Invest) potpisali su ugovor kojim se nastavlja njihova suradnja u sferi poduzetničkog financiranja. Riječ je o programima Novi poduzetnici, Poljoprivrednici, Likvidnost, Rast, Inovacije i Činidbena jamstva, na temelju kojih će, ovisno o jamstvenom programu, Hamag Invest izdavati jamstva do najviše 80 posto iznosa glavnice kredita. Danas potpisani ugovor otvara prostor poduzetnicima za znatno brže i jednostavnije realiziranje financiranja, za određenu namjenu, uz znatno manju potrebu s obzirom na angažiranje instrumenata osiguranja. Zagrebačka banka drži četvrtinu tržišnog udjela u poslovanju s malim i srednjim poduzetnicima, pri čemu je u 2011. godine zabilježen rast te kategorije kredita od 12,2 posto.

Novi jamstveni programiZagrebačka banka (ZABA) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (Hamag Invest) potpisali su ugovor kojim se nastavlja njihova suradnja u sferi poduzetničkog financiranja.

Riječ je o programima Novi poduzetnici, Poljoprivrednici, Likvidnost, Rast, Inovacije i Činidbena jamstva, na temelju kojih će, ovisno o jamstvenom programu, Hamag Invest izdavati jamstva do najviše 80 posto iznosa glavnice kredita.

Danas potpisani ugovor otvara prostor poduzetnicima za znatno brže i jednostavnije realiziranje financiranja, za određenu namjenu, uz znatno manju potrebu s obzirom na angažiranje instrumenata osiguranja, navode iz ZABA-e.

Zagrebačka banka drži četvrtinu tržišnog udjela u poslovanju s malim i srednjim poduzetnicima, pri čemu je u 2011. godine zabilježen rast te kategorije kredita od 12,2 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik